Nu äntligen kan vi njuta av riktigt bra fotboll igen. Det är den bästa tiden på året för den som är galen i fotboll. Vi på AAsports ser till att du kommer att få all information om de bästa ligorna i fotboll som Sverige har.

Fotbollen är en lång och viktig tradition i Sverige

Redan på 1800-talet blev fotbollen en populär sport i Sverige. Sporten kom till Sverige från Storbritannien och självklart är det på grund av detta som det landet är en världsledande stjärna inom fotbollen.

Säsongen är igång och allt kan hända

Som man brukar säga; bollen är rund och allting kan hända på planen. Precis så är det i fotboll. Man kan aldrig veta vad som kommer hända i en match. Om man gillar att spela på resultaten så finns det dock vissa aspekter som man kan ha i åtanke. Dels ska man kolla på formtoppar, formsvackor, historiska resultat, och så vidare. Det finns flera olika aspekter.

Kanaler som sänder fotboll när den är som bäst

Nu är det snart dags för VM och de kanaler som kommer sända matcherna i Sverige är bland annat SVT och TV4. De har köpt rättigheterna till olika matcher. Om man vill hålla koll på precis alla matcher så kanske man ska hålla koll på de mer sport-fokuserade kanalerna. Man kan såklart följa allt detta i tablån online eller ladda hem appen om VM.

Klara favoriter inför VM i Ryssland

Italien är en stående favorit i alla fotbolls sammanhang, men som de flesta minns kommer de inte vara med i VM i år i Ryssland eftersom Sverige knep den platsen. Det var en riktig rysare och det var inte många som trodde att Sverige skulle kunna ha något att sätta upp emot favoriterna. Nu är det dock Sverige som åker till Ryssland och möter favoriterna från hela världen.